Kjenner du teknologien til varmgalvanisering?

Varmgalvanisering er prosessen med å reagere smeltet metall med et jernsubstrat for å produsere et legeringslag, og derved kombinere substratet og belegget. Varmgalvanisering refererer til beising av jern- og ståldeler. For å fjerne jernoksyd på overflaten av jern- og ståldeler, etter beising, rengjøres de i ammoniumklorid eller sinkklorid vandig løsning eller blandet ammoniumklorid og sinkklorid vandig løsningstank, og sendes deretter til varmpletteringstanken. Varmgalvanisering har fordelene med jevnt belegg, sterk vedheft og lang levetid.

sterk dip

Varmgalvanisering eren av de mest effektive måtene å forsinke miljøkorrosjon av stålmaterialer . Det er å dyppe de rensede og aktiverte stålproduktene i den smeltede sinkløsningen, og gjennom reaksjonen og diffusjonen mellom jern og sink belegge overflaten av stålprodukter med sinklegeringsbelegg med god vedheft.

sterk dip

Sammenlignet med andre metallbeskyttelsesmetoder har varmgalvaniseringsprosessen uforlignelige fordeler i beskyttelsesegenskapene til kombinasjonen av fysisk barriere og elektrokjemisk beskyttelse av belegget, bindestyrken til belegget og underlaget, kompaktheten, holdbarheten, vedlikeholdsfri og økonomien til belegget, og dets tilpasningsevne til formen og størrelsen på produktene. For tiden omfatter varmgalvaniseringsprodukter hovedsakelig stålplater, stålbånd, ståltråd, stålrør osv., hvorav varmgalvaniseringsstålplate står for den største andelen. I lang tid har varmgalvaniseringsprosessen blitt foretrukket av folk på grunn av dens lave pletteringskostnad, utmerkede beskyttelsesegenskaper og vakre utseende, og er mye brukt i biler, konstruksjon, husholdningsapparater, kjemisk industri, maskiner, petroleum, metallurgi, lett industri, transport, kraft, luftfart, marin engineering og andre felt.

 


Innleggstid: Jun-12-2023