Flere klassifiseringer av låsemuttere

Den første er å bruke to identiske mutre på samme bolt, i midten av de to mutrene et ekstra moment, for å fremme boltforbindelsen.

Den andre er en spesialisert låsemutter, som må påføres i forbindelse med en låseskive. Den spesielle typen låsemutter er ikke en sekskantmutter, men en rund mutter. Det er 3, 4, 6 eller 8 ledige plasser i midten av mutteren (avhengig av størrelsen på mutteren og produsentens produktserie). Disse ledige plassene er ikke bare kraftpunktet til det spesielle strammeverktøyet, men også klemstedet til låseskivens grensesnitt.

Den tredje er å bore et gjenget hull rundt den indre hulloverflaten av mutteren til gjengeoverflaten til det indre hullet (vanligvis 2 hull, i den ytre runde overflaten inn i 90 gjennomgående), for å skru inn den forsenkede bolten med liten diameter, formålet er å øke en radiell asimutal kraft til gjengen, for å unngå at låsemutteren løsner. Låsemutteren av god kvalitet som selges på markedet er innlagt med et lite stykke kobber av samme gjenge som låsemutteren på den indre runde flaten for å forhindre at den tangentielle toppskruen umiddelbart berører låsegjengen og ødelegger sistnevnte type. Denne typen låsemutter brukes gradvis i klemstedet til lagerendedekselet til de roterende treningsdelene, for eksempel anti-løsing av rullelageret ved monteringsenden av kuleskruen.

Den fjerde typen låsemutter er sammensatt av to deler, hver del overlapper kamakselen, fordi skråningen av den indre strukturen kiledesignplanen overskrider muttervinkelen til bolten, vil denne komponenten bite fast i en helhet, når det er vibrasjoner, utstikkende deler av låsemutteren beveger seg med hverandre, noe som resulterer i økende støttekraft, for å oppnå god anti-lås praktisk effekt.

Den femte er konstruksjonen av anti-løs, i henhold til realiseringen av designskjemaet forbedring i gjengestrukturen, er ikke avhengig av andre eksterne årsaker for å få en slags eksisterende klemeffekt, så dens anvendelsesområde er mer vanlig enn over flere typer måter, er etterspørselen etter naturmiljø også svært lav. Det finnes mange typer låsemuttere, som polyestermuttere og flensmuttere. Kort sagt, disse typer låsemuttere er designet for å forhindre løs. Vri mutteren på skruen, skruen, bolten osv. slik at den ikke er lett å løsne. De kan automatisk slås sammen for å oppnå et meget høyt nivå av robusthet og pålitelighet.


Innleggstid: Apr-07-2023