Bruken av naglemuttere i luftkondisjoneringsindustrien

De siste årene er klinkede festemidler mye brukt i alle samfunnslag. Med utviklingen av samfunnet og folks jakt på livet, har æraen med å bygge husholdningsutstyr med store spiker og nøtter gradvis blitt erstattet av festeprodukter. I jernvareindustrien vet vi alle hva skruer og muttere er. Men når det kommer til nagling av muttere og skruer, blir mange umiddelbart forvirret. Jeg har aldri hørt om dem. Disse produktene er felles for folk i vår bransje. For eksempel kan våre industristandard sveiseskruer kalles naglebolter, nagler, forsenkede skruer, lastespiker osv.

En naglemutter, også kjent som en naglemutter, er en rund selvstrammende mutter med en konveks tann i den ene enden og et styrespor i den andre enden. Prinsippet er å presse pregetennene inn i et forhåndsinnstilt hull i metallplaten. Generelt er diameteren på det forhåndsinnstilte hullet litt mindre enn pregetennene til naglemutteren. Tennene på klinkemutteren presses inn i platen for å produsere plastisk deformasjon rundt hullet, og den deformerte gjenstanden klemmes inn i styresporet for å produsere låseeffekt.

Naglenøtter er mye brukt i alle samfunnslag. Følgende er bruken av trykknaglemuttere i klimaanlegg:

1. Naglemutter kan effektivt løse de langsiktige problemene med klimaanlegget "gult vann" i skallet, og effektivt forhindre virtuell sveising og andre problemer.

2. Løs det ustabile problemet med flensende selvskruende skruforbindelse, forbedre påliteligheten, reduser støyen forårsaket av løs forbindelse, mer pålitelig og praktisk, praktisk vedlikehold.

3. Ettersom pressnaglemutteren bruker måten å stanse maskinnagler på, kan enkeltsveising fullføres på én gang, ikke bare høy effektivitet, men kan også redusere antall poeng.

4. Trykking av naglemuttere kan redusere materialtykkelsen med 20 % i stedet for flensing og banking, noe som kan spare energi. Naglemutter kan effektivt løse problemet med "gult vann" som strømmer etter mange år med vind, regn og sol, og effektivt eliminere virtuell sveising og andre problemer.

5. Løs flensing og tapping (eller selvskjærende spiker) forbindelsen er ikke sterkt problem, forbedre påliteligheten til forbindelsen, effektivt redusere støyen forårsaket av løs forbindelse, gjør jordingen mer pålitelig, praktisk, praktisk vedlikehold.


Innleggstid: Mar-03-2023